Johtoryhmä

Casimir Lindholm

s. 1971, KTM, MBA

Toimitusjohtaja vuodesta 2014, johtoryhmän jäsen vuodesta 2013, konsernin palvelukseen 2013.

Vuodesta 2013 Lindholm toimi liiketoimintasegmentin johtajana, vastuualueenaan talonrakentaminen Suomessa. Ennen Lemminkäiselle tuloaan Lindholm toimi Eltel Networksissa toimialajohtajana sekä Eltel Networksin Ruotsin toimitusjohtajana.

Maaret Heiskari

s. 1966, B.Sc. Linguistics, JOKO 57 Executive education

Liiketoimintasegmentin johtaja vastuualueenaan Venäjän liiketoiminta, johtoryhmän jäsen vuodesta 2013, konsernin palvelukseen 2013.

Heiskari toimi aikaisemmin KONE Oyj:n Venäjän maajohtajana.

Tania Jarrett

s. 1963, filosofian maisteri

Henkilöstöjohtaja, Lemminkäinen-konserni, johtoryhmän jäsen vuodesta 2014, konsernin palvelukseen 2014.

Ennen Lemminkäiselle tuloaan Jarrett toimi Microsoft Mobile Oy Suomen toimintojen henkilöstöjohtajana.

Harri Kailasalo

s. 1969, DI, eMBA

Liiketoimintasegmentin johtaja, vastuualueenaan infrarakentaminen Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa sekä ympäristöjohtaminen, hankinnat ja työturvallisuus, johtoryhmän jäsen vuodesta 2012, konsernin palvelukseen 1995.

Kailasalo on toiminut useissa eri johtotehtävissä Lemminkäisen infrarakentamisessa, viimeksi liiketoiminta-alueista vastaavana johtajana.

Pauli Mäkelä

s. 1954, DI

Liiketoimintasegmentin johtaja, vastuualueenaan talonrakentaminen Suomessa, johtoryhmän jäsen vuodesta 2014, konsernin palvelukseen 1982.

Mäkelä on tehnyt pitkän uran Lemminkäisellä. Hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä Oy Alfred A. Palmberg AB:n, Lemminkäinen Oyj:n ja Lemminkäinen Talo Oy:n palveluksessa.

Ilkka Salonen

s. 1965, KTM

Talous- ja rahoitusjohtaja, vastuualueenaan talous, rahoitus, riskienhallinta, sijoittajasuhteet ja ICT, johtoryhmän jäsen vuodesta 2014, konsernin palvelukseen 2014.

Ennen Lemminkäiselle tuloaan Salonen on toiminut erilaisissa talouden ja rahoituksen johtotehtävissä, viimeksi Neste Oilin talousjohtajana.

Tarkemmat tiedot johtoryhmän jäsenistä löytyvät osoitteesta:

 
TyökalutSulje